Nya spel på Xbox att se fram emot

Xbox Series X och Series S har nu varit ute i över två år, vilket ger bättre upplösning, högre bildfrekvenser och strålspårning till spelare runt om i världen. De kommande Xbox Series X-spelen på den här listan lovar att fortsätta visa upp alla dessa saker i roliga, nya upplevelser.

The Sims 4: Growing Together – 16 mars 2023

Growing Together är den senaste expansionen för The Sims 4. Baserad i en liten fiskeby som blev till en livlig stad som heter San Sequoia, kommer denna expansion att fokusera på familjeband, självupptäckt och kemi i Sims universum.

WWE 2K23 – 17 mars 2023

John Cena själv pryder omslaget till WWE 2K23. Franchisen har varit lite skakig överlag, men vi njöt av WWE 2K22 och hoppas att saker fortsätter att gå i rätt riktning. Räkna med att alla dina favorit WWE-brottare i nuvarande och förflutna kommer att inkluderas i detta spel fullt av alla dina favoritspellägen och ringside-upptåg.

Minecraft: Legends - 18 april , 2023

Håll i era block, gott folk, det kommer ett nytt Minecraft-spel! Vi hade redan en fantastisk spinoff med Minecraft Dungeons, men nu kommer Mojang att låta oss bli legender med denna nya action- och berättelsefokuserade upplevelse i den välbekanta världen av block, Creepers och Pigmen. Minecraft Legends ser ut att vara det mest ambitiösa sidoprojektet för serien hittills, och verkar huvudsakligen vara tredjeperson och har en något mer stiliserad konststil, plus en historia som lovar att vara mycket viktigare än något annat vi har sett i detta universum.

Dead Island 2 - 21 april , 2023

Dead Island 2, som ursprungligen avslöjades 2014, har dött och återuppstått inte mindre än två gånger, med ett nytt utvecklingsteam som tar upp projektet varje gång. I Dead Island 2 kommer du att spela som en av sex karaktärer som överlever i Los Angeles, där samma zombievirus från det första spelet har härjat större delen av befolkningen.

Star Wars Jedi: Survivor – 28 april 2023

Star Wars Jedi: Survivor utspelar sig fem år efter originalet, efter Cal på hans fortsatta sökande efter överlevnad som en av de sista jedierna i galaxen som jagas av imperiet. Vi kan förvänta oss nya kraftkrafter, bättre strid och en mörkare historia när detta sci-fi-äventyr äntligen kommer.

Redfall – 2 maj 2023

Det senaste spelet från Arkane Austin är ett helt nytt och väldigt spännande koncept. Utspelet i en öppen värld som heter Redfall, kommer detta att vara en co-op-fokuserad shooter där spelare släpps loss på en ö full av vampyrer. Solen har blockerats, vilket gör dig, en människa, ständigt i fara i ett slags 30 Days of Night-scenario. Med hjälp av en svit med vapen, magi och anti-vampyrteknik måste du och ditt lag överleva mot de blodtörstiga jägarna.

Diablo IV – 6 juni 2023

Diablo IV är en återgång till de första två spelens mörkare form – den är betydligt griskare än Diablo III eller Diablo Immortal. Vi vet inte så mycket om handlingen än, men förvänta oss avancerad karaktärsanpassning, massor av fängelsehålsstrider och en hel del onda motståndare.

8 Mar 2023