Foto appar för 2020

foto app

Idag finns det en massa bra foto appar som man kan använda sig av för att göra sina bilder bättre. Om man då vill verka som fotokonstnär, så kan det vara bra att lära sig en eller flera av dessa appar. Samt så klart då få koll på vad det finns. Kanske dina verk kan påminna om Bukowskikonst

Det finns appar som är gratis och det finns appar som kostar pengar. Det kan vara bra att testa en gratis app till att börja med, för att se om det är något du gillar.

Gratis foto appar

Magic Photo Collage är en gratis app. Denna app hjälper till att göra bra och avancerade bildkollage. Det går även att göra små bildserier eller dip- eller triptyker, vilket även kan tilltala mer seriösa bildanvändare. Men det finns även mer lättsamma effekter och funktioner i appen.

PixelWakker är en annan gratis app. Det är appen för dig som vill ta bildeffekter till en ny nivå. Appen är har fyra steg där du väljer bild, tema, justering och slutligen hur du ska spara bilden.

Appar som kostar pengar

AfterLight är ett bildredigeringsprogram. Det kostar 7 kronor. Den här appen har bra förinställningar/filter.

Camera+ är en ambitiöst utformad app och tänkt att användas för alla bilder som tas med telefonen. Den kostar 30 kronor. 

Duckphoto är främst en fotoskola för nybörjare inom fotovärlden. Appen ger tips inom olika fotogenrer och förklarar olika termer. Den kostar 30 kronor.

Så välj en app som du tycker verkar passa dig och testa dig fram. 

18 Oct 2019