Himmelriket för en tekniknörd

Jag trodde jag hade hittat alla bra sidor på nätet som säljer tekniska prylar. Tydligen hade jag missat den bästa av dem alla! Av en slump så snubblade jag in hos Prylstaden.se när jag satt och jämförde olika drönare. Jag blev glatt överraskad över hur mycket prylar de säljer där och blev sittande i flera timmar. Jag kollade naturligtvis inte bara på drönare. De har över 12 000 olika teknikprylar som sträcker sig från små saker som klockor med diverse funktioner till spionutrustning och övervakningssystem. Hur coolt som helst! 

De har allt man kan önska sig

En sak som jag inte visste att jag behövde var ett hemlarm men nu när jag har läst lite hos Prylstaden så inser jag att det finns praktiska och billiga lösningar för detta. Utan abonnemang! De har också mobiltelefoner, datorer, skärmar, videokameror... ja i stort sett allt en tekniknörd kan tänkas vilja ha hemma! Jag vet att jag kommer att dammsuga den här sidan för att se om jag kan få ihop årets alla födelsedagspresenter till släkt och vänner. Ja, och en önskelista till mig själv såklart. 

Lätt att handla

Det jag gillar mest är att det är så enkelt att handla prylar. Man klickar på det man vill ha och sen när man vill betala så kan man välja att få faktura, betala direkt med kort eller till och med swischa vilket är helt suveränt bra. Sen kommer paketen med posten och det är bara att gå till ett utlämningsställe och hämta. Så praktiskt! 

26 Apr 2018