Snart vill jag åka på semester

Ibland behöver man ta en paus från kodning och att vara innovativ och bara åka iväg och njuta av livet. Nu var det bra länge sedan jag var ledig och jag känner att det är snart dags att få lite semester. Jag har kikat en del på resor till Brasilien. Så funderar på att boka resa till Brasilien med Inca Tours. Jag har aldrig varit där, men har haft ett par kollegor som varit där och de lovprisar detta land. Så det kanske kan vara en trevlig resa att företa sig. 

Vill njuta lite

Oavsett om det blir en resa till Brasilien eller ett annat land, så vill jag med denna resa bara njuta och koppla av lite. Jag tror att det är vad många behöver göra. Sen är det inte alla som har råd att resa så klart. Men då kan man ju göra billigare saker, bara man inte glömmer bort att ta en paus i vardagen. Det spelar oftast ingen roll var i världen man befinner sig, det är viktigt att koppla av. Sedan kan jag medge att det är bra mycket lättare att koplla bort vardagen ju längre bort man åker. Det är därför jag känner att en resa till Brasilien vore perfekt. 

Kanske ska boka då?

Det är ju som så att jag kan ju styra lite själv när jag ska ta semester, så det är väl bara att göra slag i saken och boka mig en resa då kanske?

21 May 2018